Massief eiken buitenkeuken
Deze buitenkeuken is geplaatst onder een overkapping in de tuin van een woonhuis. De keuken staat op vaste poten die verwerkt zijn in de keuken, zodat de keuken vrij van de grond blijf.

Buitenkeuken op maat

Buitenkeuken op maat laten maken

In de tuin kunt u in de zomermaanden samen met vrienden en familie genieten van uw nieuwe buitenkeuken op maat. Heerlijk eten in de buitenlucht. Bij Interieurwerken K2 uit Made kunt u écht alles uit de tuin halen en nóg meer van de zomermaanden genieten met een buitenkeuken op maat.

Waarom een maatwerk buitenkeuken

Buitenkeukens worden steeds populairder. Wat is er mooier dan een unieke buitenkeuken op maat? Met een keuken in de tuin creëert u in de warme maanden van het jaar een extra leefruimte waar u sfeervol met vrienden en familie optimaal van de lange zomeravonden kunt genieten. Steeds meer mensen willen dan ook een buitenkeuken maar dit past niet altijd optimaal in een krappe tuin, onder een overkapping of op de plek waar u deze het liefst zou willen hebben. Interieurwerken K2 biedt hiervoor de oplossing. Wij kunnen uw buitenkeuken geheel op maat maken. Maatwerk is enorm populair en dat is niet voor niets. De juiste afmeting, de gewenste materialen en de samenstelling; u bepaalt. Onze maatwerk buitenkeuken past dus altijd precies op de plek in de tuin waar u deze het liefst zou willen hebben.

Uniek product, geheel naar wens samengesteld

Een groot voordeel van een buitenkeuken op maat is dat deze altijd volledig op uw wensen en persoonlijke smaak aansluit. U kiest geheel zelf de materialen. Creëer een landelijke sfeer door te werken met diverse houtsoorten, geef uw buitenkeuken een luxe uitstraling door verschillende steensoorten te gebruiken of creëer een nostalgisch effect vol mooie, sierlijke afwerkingen. Door de juiste combinatie van verschillende producten te gebruiken, kunnen we een unieke, geheel naar wens samengestelde buitenkeuken maken.

De op maat gemaakte buitenkeuken moet niet alleen de gewenste uitstraling hebben, ook gebruiksgemak staat bij ons hoog in het vaandel. Qua indeling en sanitair is er bij Interieurwerken K2 dan ook van alles mogelijk. Wilt u kasten op een bepaalde manier ingedeeld hebben, handige legplanken, een roestvrijstalen of juist betonnen spoelbak? Veel gebruiksgemak maakt de buitenkeuken helemaal af. Elk ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap. Hierbij verliezen we het budget én de persoonlijke wens niet uit het oog.

Contact opnemen

Bij Interieurwerken K2 maken we een buitenkeuken op maat die volledig op uw wensen is afgestemd. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar we nodigen u liever uit voor een persoonlijk gesprek zodat we u kunnen laten zien waar we echt goed in zijn. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Maatwerk buitenkeukens

Wilt u een buitenkeuken op maat?

Ook een op maat gemaakte buitenkeuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk buitenkeuken van hoge kwaliteit!

  • Ontwerpen op maat

  • Duurzame materialen

  • Plaatsing met een glimlach

Gemetselde buitenkeuken
Deze keuken is gemetseld van overtollig bestratingsmateriaal en voorzien van eiken fronten. Ideaal voor bij het zwembad met ingebouwde gasbarbecue en bakplaat.

Neem contact met ons op

Laat ons samen uw droomkeuken realiseren. Neem vandaag nog contact op met Interieurwerken K2 voor een persoonlijk gesprek over uw keuken op maat. Bezoek ons aan de Stationsstraat 8 in Made. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast boeren keukens op maat maken wij nog veel meer soorten keukens en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.