eiken keuken op maat
Eiken keuken op maat

Keuken van eikenhout op maat laten maken

Heeft u altijd al een eiken keuken willen hebben die niemand anders heeft? Een die perfect in de ruimte past en volledig op uw wensen is afgestemd? Interieurwerken K2 is gespecialiseerd in maatwerk keukens. Wij vervaardigen keukens vanuit onze werkplaats in Made, welke wij door heel Nederland leveren. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het vervaardigen van eikenhouten keukens op maat. We vertellen u meer over de mogelijkheden bij Interieurwerken K2.

De charme van een eiken keuken

Eiken keukens zijn enorm populair. Ze zijn stijlvol, tijdloos en geven sfeer aan iedere woning. Een eiken keuken staat bekend om zijn tijdloze uitstraling en duurzaamheid. Of u nu een nostalgische keuken wilt of een juist een landelijke keuken; eikenhout past bij iedere stijl. Eiken is een populaire houtsoort voor keukens op maat en dat is niet voor niets. Het is sterk en hard, waardoor het tientallen jaren mee kan gaan. Dankzij de variëteit in eikensoorten kunt u kiezen voor een lichte of donkere afwerking, perfect afgestemd op uw interieur.

Uw droom van een maatwerk eiken keuken

Bij het laten maken van een eiken keuken staat uw visie centraal. Wij combineren uw ideeën met ons vakmanschap om een keuken te creëren die niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Elke keuken is uniek en weerspiegelt uw persoonlijke smaak en levensstijl.

100% maatwerk

Interieurwerken K2 is een bedrijf uit Made, met een grote liefde voor maatwerk. Wij vervaardigen keukens, meubelen en kasten op maat, stuk voor stuk uniek en uitsluitend voor u gemaakt. Wij ontwerpen alles op basis van uw eigen smaak en wensen en daarnaast zorgen wij voor een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Door de juiste combinatie van producten te gebruiken kunnen we voor u de mooiste boeren keuken op maat maken. De juiste afmeting, de gewenste materialen en de samenstelling; u bepaalt. Deze keuken past altijd perfect in de ruimte en sluit altijd aan bij wat u mooi vindt. 100% maatwerk dus.

Eén partner voor uw eiken keuken op maat

Bij Interieurwerken K2 realiseren we geen eiken keukens op maat voor u, maar samen met u. Hierbij zijn we van begin tot eind uw partner. We stemmen het ontwerp volledig af op uw wensen, we maken de keuken én plaatsen deze in zijn geheel in uw ruimte. Voor uw maatwerk keuken heeft u dus slechts te maken met één partner en dat werkt wel zo prettig.

Voordat we beginnen, nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij onze werkplaats in Made. Zo kunnen we alle wensen, de mogelijkheden en het budget uitvoerig bespreken en kunnen we u ook een greep uit de mogelijkheden laten zien. Zo zijn we in staat eiken keukens op maat te realiseren die voor de volle 100% aansluiten bij al uw wensen en komt u niet voor verrassingen te staan.

Plan uw persoonlijke gesprek

Laat ons uw maatwerk eiken keuken realiseren. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek in onze werkplaats in Made. Wij bespreken graag uw wensen, mogelijkheden en budget. Samen maken we uw droomkeuken werkelijkheid.

Maatwerk eiken keukens

Wilt u een eiken keuken op maat?

Ook een op maat gemaakte eiken keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk boeren keuken van hoge kwaliteit!

  • Ontwerpen op maat

  • Duurzame materialen

  • Plaatsing met een glimlach

maatwerk eiken keuken
eiken keuken
eiken keuken laten maken

Naast eiken keukens, maken wij ook andere soorten keukens op maat

Portfolio van o.a. eiken keukens

Neem contact met ons op

Laat ons samen uw droomkeuken realiseren. Neem vandaag nog contact op met Interieurwerken K2 voor een persoonlijk gesprek over uw keuken op maat. Bezoek ons aan de Stationsstraat 8 in Made. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast boeren keukens op maat maken wij nog veel meer soorten keukens en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.