Landelijke keukens op maat

Landelijke keuken op maat laten maken

Interieurwerken K2 vervaardigt maatwerk keukens. Eén van de specialismen is het maken van landelijke keukens op maat, die worden vervaardigd vanuit onze werkplaats in Made. Onze keukens zijn echt een maatwerk product, welke geheel voldoen aan alle wensen van de klant. Door heel Nederland leveren we de keukens en zorgen we ervoor dat u een keuken krijgt die niemand anders heeft. We vertellen u er meer over.

Wat is een landelijke keuken?

Als uw gedachten uitgaan naar een landelijke keuken, kan het lastig zijn hier een goede voorstelling van te maken. Er zijn namelijk verschillende soorten keukens die onder deze noemer vallen. Zo zijn er nostalgische keukens en ook eiken keukens. Landelijke keukens kenmerken zich veelal dat deze robuust ogen en een huiselijke sfeer hebben. Hiervoor worden vaak verschillende materialen gecombineerd ingezet, zoals diverse houtsoorten en natuurlijke producten. Hout- en natuurproducten laten zich goed bewerken. Hierdoor kunnen we bij Interieurwerken K2 landelijke keukens geheel op maat maken en afstemmen op de wensen van de klant.

U bepaalt zelf uw landelijke maatwerk keuken

De afmetingen, de gewenste materialen, de samenstelling, de apparatuur; u bepaalt! Interieurwerken K2 vervaardigt landelijke keukens geheel op maat en de mogelijkheden hierin zijn enorm. Om bepaalde keuzes voor u wat makkelijker te maken, nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij onze werkplaats in Made. Zo kunnen we alle wensen, de mogelijkheden en het budget uitvoerig bespreken. We geven u een goed en eerlijk advies en laten u ook meteen een greep uit de mogelijkheden zien. Zo zijn we in staat om uw maatwerk landelijke keuken te realiseren die voor de volle 100% aansluit bij al uw wensen.

Contact opnemen

We kunnen u natuurlijk nog veel meer over de mogelijkheden vertellen, maar we nodigen u liever uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Wilt u ook een landelijke keuken op maat en mogen we u hierin adviseren? Neem dan gerust telefonisch contact op via 06-48692100 of 06-48830962. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@interieurwerkenk2.nl of gebruik maken van het contactformulier.

Maatwerk landelijke keukens

Wilt u ook een landelijke keuken op maat?

Ook een op maat gemaakte landelijke keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

  • Ontwerpen op maat

  • Duurzame materialen

  • Plaatsing met een glimlach

Naast landelijke keukens op maat vervaardigen wij nog veel meer soorten keukens

Elk ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, samen en in goed overleg met u als klant. Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden, kunt u hier een aantal voorbeelden bekijken van keukens welke wij op maat vervaardigen:

Hoe kunnen wij u helpen?

We geven u advies wat bij u past zodat u straks thuis kan genieten van de perfecte nieuwe keuken.