landelijke keuken laten maken
Landelijke keukens op maat

Landelijke keuken op maat laten maken

Welkom bij K2 Interieurwerken, waar uw visie op de perfecte landelijke keuken tot leven komt. Onze op maat gemaakte landelijke keukens combineren de charme van het platteland met uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Onze keukens zijn echt een maatwerk product, welke geheel voldoen aan alle wensen van de klant. Door heel Nederland leveren we de keukens en zorgen we ervoor dat u een keuken krijgt die niemand anders heeft. We vertellen u er meer over. Interieurwerken K2 vervaardigt maatwerk keukens, die worden vervaardigd vanuit onze werkplaats in Made.

Wat is een landelijke keuken?

Als uw gedachten uitgaan naar een landelijke keuken, kan het lastig zijn hier een goede voorstelling van te maken. Er zijn namelijk verschillende soorten keukens die onder deze noemer vallen. Zo zijn er nostalgische keukens en ook eiken keukens. Landelijke keukens kenmerken zich veelal dat deze robuust ogen en een huiselijke sfeer hebben. Hiervoor worden vaak verschillende materialen gecombineerd ingezet, zoals diverse houtsoorten en natuurlijke producten. Hout- en natuurproducten laten zich goed bewerken. Hierdoor kunnen we bij K2 Interieurwerken landelijke keukens geheel op maat maken en afstemmen op de wensen van de klant.

U bepaalt zelf uw landelijke maatwerk keuken

De afmetingen, de gewenste materialen, de samenstelling, de apparatuur; u bepaalt! Interieurwerken K2 vervaardigt landelijke keukens geheel op maat en de mogelijkheden hierin zijn enorm. Om bepaalde keuzes voor u wat makkelijker te maken, nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij onze werkplaats in Made. Zo kunnen we alle wensen, de mogelijkheden en het budget uitvoerig bespreken. We geven u een goed en eerlijk advies en laten u ook meteen een greep uit de mogelijkheden zien. Zo zijn we in staat om uw maatwerk landelijke keuken te realiseren die voor de volle 100% aansluit bij al uw wensen.

Materialen van de hoogste kwaliteit

Bij K2 Interieurwerken gebruiken we alleen de beste materialen. Van duurzaam geoogst eikenhout tot elegant Belgisch hardsteen, elk materiaal wordt zorgvuldig geselecteerd om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Onze keukens zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. 

Elke keuken die wij creëren, is een uniek kunstwerk, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Of u nu droomt van een robuuste, stoere keuken of een meer verfijnde, elegante stijl, wij maken het mogelijk. Onze keukens zijn niet alleen functioneel, maar ook een centrale ontmoetingsplaats in uw huis – een ware leefkeuken.

Contact opnemen

We kunnen u natuurlijk nog veel meer over de mogelijkheden vertellen, maar we nodigen u liever uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Wilt u ook een landelijke keuken op maat en mogen we u hierin adviseren? Neem dan gerust telefonisch contact op via 06-48692100 of 06-48830962. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@interieurwerkenk2.nl of gebruik maken van het contactformulier.

Maatwerk landelijke keukens

Bezoek onze inspirerende showroom

Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze showroom. Laat u inspireren door onze diverse stijlen en ontwerpen. Ons team van deskundigen staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze voor uw huis.

  • Ontwerpen op maat

  • Duurzame materialen

  • Plaatsing met een glimlach

landelijke keuken op maat
maatwerk landelijke keuken

Naast landelijke keukens op maat vervaardigen wij nog veel meer soorten keukens

Elk ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, samen en in goed overleg met u als klant. Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden, kunt u hier een aantal voorbeelden bekijken van keukens welke wij op maat vervaardigen:

Neem contact met ons op

Laat ons samen uw droomkeuken realiseren. Neem vandaag nog contact op met Interieurwerken K2 voor een persoonlijk gesprek over uw keuken op maat. Bezoek ons aan de Stationsstraat 8 in Made. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast boeren keukens op maat maken wij nog veel meer soorten keukens en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.