Luxe keukens op maat

Luxe keukens op maat laten maken

Bij Interieurwerken K2 worden maatwerk keukens vervaardigd. Bent u opzoek naar een luxe keuken die volledig naar uw wens is? Dan bent u bij Interieurwerken K2 op het juiste adres! Vanuit onze werkplaats in Made worden alle keukens speciaal voor u op maat vervaardigd. We leveren keukens door heel Nederland en zorgen ervoor dat de keuken volledig aan uw wensen voldoet.

Waarom een luxe maatwerk keuken?

De luxe keukens op maat worden volledig ontworpen naar uw smaak en wensen. De keuken kan hierdoor volledig afgestemd worden op uw woonsituatie. Bij het vervaardigen van de hoge kwaliteit keukens maken wij gebruik van natuurlijke producten zoals verschillende hout- en steensoorten. Een voorbeeld hiervan is eikenhout, dat ook veelvuldig terug komt in de eiken keuken. De vakmanschap binnen Interieurwerken K2 zorgt ervoor dat wij in staat zijn alle luxe keukens op maat te realiseren die volledig aansluiten op al uw wensen.

Stel uw luxe keuken op maat zelf samen

Een sterk punt van Interieurwerken K2 is het juist vertalen van uw wensen in een ontwerp voor een luxe keuken. De afmetingen, de gewenste materialen, de samenstelling, de apparatuur; u bepaalt! Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij onze werkplaats in Made. Zo kunnen we al uw wensen, de mogelijkheden en het budget uitvoerig bespreken. Daarnaast geven wij u goed en eerlijk advies en kunt u meteen een greep uit de mogelijkheden zien.

Contact opnemen

We kunnen natuurlijk eindeloos blijven doorgaan over de mogelijkheden, maar liever nodigen wij uit om uw droomkeuken te bespreken. Wilt u een luxe keuken op maat en mogen wij u helpen deze te realiseren? Neem dan gerust contact op via 06-48692100 of 06-48830962. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@interieurwerkenk2.nl of gebruik maken van het contactformulier.

Maatwerk luxe keukens

Wilt u een luxe keuken op maat?

Ook een op maat gemaakte luxe keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk luxe keuken van hoge kwaliteit!

  • Ontwerpen op maat

  • Duurzame materialen

  • Plaatsing met een glimlach

De mogelijkheden van maatwerk keukens

Naast de luxe keukens op maat, vervaardigen wij nog meer soorten keukens. Elk ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, creativiteit, vakmanschap en hoogwaardige materialen, waarbij we uw budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het vertalen van uw wensen in het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Voor enkele voorbeelden van de andere soorten keukens die wij vervaardigen kunt kijken op:

Portfolio luxe maatwerk keukens

Hoe kunnen wij u helpen?

We geven u advies wat bij u past zodat u straks thuis kan genieten van de perfecte nieuwe keuken.