Maatwerk keukens

Maatwerk keuken laten maken

Wilt u een maatwerk keuken laten maken door een gespecialiseerd bedrijf? De keukens van Interieurwerken K2 worden geheel op maat gemaakt, waardoor u uw eigen maatwerk keuken in uw woning krijgt. Wij maken voor u een maatwerk keuken ontwerp waarbij we rekening met al uw wensen.  De maatwerk keuken wordt door onze keukenmonteur geheel op maat ingemeten en vervaardigd. Bepaal zelf de indeling van uw nieuwe keuken en kies de lengte van het keukenblad of het aantal keukenkastjes.

Voordelen van een maatwerk keuken

Wanneer u een keuken op maat laat maken bent u ervan verzekerd dat deze perfect in uw woning past. Wij vinden uw wensen erg belangrijk en zorgen dat de keuken ook binnen het afgesproken budget valt. U komt niet voor verrassingen te staan.

Wij zorgen ervoor dat uw maatwerk keuken niet alleen in uw interieur past, maar dat ook alle apparaten een passende plek krijgen. Met het ontwerpen van de maatwerk keukens houden we rekening met welke apparaten u wenst en denken we na over de plek hiervan. Tijdens het maken van de maatwerk keukens zorgen we ervoor dat de apparaten netjes worden afgewerkt.

Maatwerk keukens van Interieurwerken K2

Interieurwerken K2 is een klein bedrijf met 2 enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen of natuursteen.

Kies voor een eiken houten keuken of een keukenblad van natuursteen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Contact opnemen

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Maatwerk keukens

Wilt u een keuken op maat?

Wilt u graag wat meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze portfolio met verschillende types keukens. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk keuken van hoge kwaliteit!

  • Ontwerpen op maat

  • Duurzame materialen

  • Plaatsing met een glimlach

Portfolio van maatwerk keukens

Neem contact met ons op

Laat ons samen uw droomkeuken realiseren. Neem vandaag nog contact op met Interieurwerken K2 voor een persoonlijk gesprek over uw keuken op maat. Bezoek ons aan de Stationsstraat 8 in Made. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast boeren keukens op maat maken wij nog veel meer soorten keukens en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.