Alles naar wens in één totaal pakket

Bij Interieurwerken K2 leveren we meer dan alleen maatwerk keukens. We bieden ook totaal pakketten aan waarin we bijpassende bijkeukens, kasten en overige meubelen kunnen maken op maat zodat deze niet alleen perfect in uw woning passen maar ook één geheel vormen. Zo creëert u rust en consistentie door uw meubelen op elkaar aan te laten sluiten.

Laat u inspireren

De meubelen die op deze afbeeldingen ziet zijn allemaal van één totaal pakket. Het betreft een keuken met bijpassende kast, een ruim tv-meubel en een kamer en suite. Dit totaalpakket is volledig uit gecreëerd uit hetzelfde houtsoort om één geheel te creëren. Zoals u op de foto’s kunt zien, sluiten de meubelen naadloos op elkaar aan.

Gemakkelijk alles naar wens

Ook wanneer u bijvoorbeeld uw badkamer of een kantoor in dezelfde stijl wilt als uw keuken, is een totaal pakket van Interieurwerken K2 uw oplossing! We kunnen producten in dezelfde stijl aanleveren, maar ook in een verschillende stijl. Of u nu consistentie wilt of juist diversiteit in uw meubelen; bij Interieurwerken K2 vinden wij uw wensen en input het belangrijkste.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar meer dan alleen een keuken? En bent u geïnteresseerd in het totaal pakket van Interieurwerken K2? We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. We nodigen u dan ook het liefst uit om langs te komen zodat u niet alleen antwoord op uw vragen krijgt, maar ook inspiratie kan opdoen in onze showroom. Neem dus gerust telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact met ons op.

Bekijk hieronder mooie projecten die wij hebben gerealiseerd

Hoe kunnen wij u helpen?

We geven u advies wat bij u past zodat u straks thuis kan genieten van de perfecte nieuwe keuken.