keuken op maat kosten
Wat kost een keuken op maat

De kosten van een keuken hangt af van verschillende factoren. Ten eerste moet u zich afvragen waar u een keuken wilt aanschaffen. Is dat bij een groothandel of een vakspecialist? De kosten van een maatwerk keuken kunnen wat hoger oplopen. Maar dan heb je wel een unieke keuken helemaal naar eigen wens. Interieurwerken K2 levert maatwerk keukens met echt vakmanschap. Lees verder wat de voordelen van een keuken op maat zijn en wat de prijzen van een handgemaakte keuken zijn.

Materiaalkosten keuken op maat

Al jarenlang maakt Interieurwerken K2 maatwerk keukens met de mooiste materialen. De kosten van een keuken op maat zijn afhankelijk van de materialen die we gebruiken. Zo kunt u kiezen uit diverse houtsoorten zoals eiken en grenen en hebben we natuursteen, terrazzo en composiet in het assortiment voor een mooi keukenblad. Onze specialisten werken uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. U heeft al een maatwerk keuken vanaf €20.000,-. Afhankelijk van de grootte van de keuken en de benodigde apparatuur bepalen we de totale kosten van een keuken op maat.

Uw wensen in een maatwerk keuken

Wat uw wensen ook zijn, Interieurwerken K2 kan het realiseren. Van een kleine simpele keuken tot een moderne keuken met natuursteen keukenblad en keukenblok. Of kies voor terrazzo of composietbladen verkrijgbaar in verschillende diktes. Daarnaast is het mogelijk om uw keuken te voorzien van apparatuur. We bouwen standaard een spoelbak, kraan en kookplaat in. Vervolgens kunt u kiezen uit een vaatwasser, afzuigkap, oven/magnetron om de keuken luxer te maken. De kosten van een keuken op maat kunnen daarom ook erg verschillen. Maar één ding is zeker, u krijgt er een unieke en erg kwalitatieve keuken voor. 

Een maatwerk keuken vanaf €20.000

De kosten voor een vrij eenvoudige maatwerk keuken met gewoon goede degelijke materialen, een standaard apparatuur pakket en montage zijn opgeteld circa €20.000. 

Laat u inspireren

Ook wanneer u bijvoorbeeld uw badkamer of een kantoor in dezelfde stijl wilt als uw keuken, is een totaal pakket van Interieurwerken K2 uw oplossing! We kunnen producten in dezelfde stijl aanleveren, maar ook in een verschillende stijl. Of u nu consistentie wilt of juist diversiteit in uw meubelen; bij Interieurwerken K2 vinden wij uw wensen en input het belangrijkste.

Keuken op maat kosten

De voordelen van een maatwerk keuken

De kosten van een maatwerk keuken kunnen redelijk hoog oplopen. Maar met een keuken op maat heb je wel een aantal voordelen. Welke? Dat vertellen we je graag:

  • Geen concessies. Alles is namelijk mogelijk bij Interieurwerken K2, waardoor de keuken helemaal aansluit bij jouw behoeften en wensen.
  • Hoogwaardig materiaal. Onze maatwerk keukens worden enkel met hoogwaardige natuurlijke materialen gemaakt. Dit zorgt ook voor een langere levensduur.
keuken op maat laten maken kosten

Neem contact met ons op

Laat ons samen uw droomkeuken realiseren. Neem vandaag nog contact op met Interieurwerken K2 voor een persoonlijk gesprek over uw keuken op maat. Bezoek ons aan de Stationsstraat 8 in Made. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast boeren keukens op maat maken wij nog veel meer soorten keukens en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.