Maatwerk boeren keukens

Plannen om een boeren keuken te kopen?

Op zoek naar een boeren keuken? De specialisten van Interieurwerken K2 ontwerpen en maken unieke boeren keukens vanuit de werkplaats in Made vlakbij Breda. Door heel Nederland leveren zij op maat gemaakte keukens die voldoen aan alle wensen van de klant. Een landelijke of nostalgische keuken wordt ook wel boeren keuken genoemd. Een aantal kenmerken van boeren keukens is dat het een bourgondisch gevoel geeft en gezelligheid uitstraalt. Deze keukens worden tevens vaak gekenmerkt door de kleine tegels aan de keukenwand of het servies en de potten en pannen welke goed in het zicht staan.

Boeren keuken laten ontwerpen

Bent u op zoek naar een boeren keuken welke u naar eigen smaak en wensen kunt opbouwen en kunt laten maken? Dan bent u bij Interieurwerken K2 precies aan het juiste adres. Ieder ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget uiteraard niet uit het oog verliezen. Een van onze sterke punten is het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen van een boeren keuken tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Het ontwerp doen we niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

100% maatwerk

Interieurwerken K2 is een bedrijf uit Made, met een grote liefde voor maatwerk. Wij vervaardigen keukens, meubelen en kasten op maat, stuk voor stuk uniek en uitsluitend voor u gemaakt. Wij ontwerpen alles op basis van uw eigen smaak en wensen en daarnaast zorgen wij voor een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Door de juiste combinatie van producten te gebruiken kunnen we voor u de mooiste boeren keuken op maat maken. De juiste afmeting, de gewenste materialen en de samenstelling; u bepaalt. Deze keuken past altijd perfect in de ruimte en sluit altijd aan bij wat u mooi vindt. 100% maatwerk dus.

Contact opnemen

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast boeren keukens op maat maken wij nog veel meer soorten keukens en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Maatwerk boeren keukens

Een op maat gemaakte boeren keuken

Ook een op maat gemaakte boeren keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk boeren keuken van hoge kwaliteit!

  • Ontwerpen op maat

  • Duurzame materialen

  • Plaatsing met een glimlach

Hoe kunnen wij u helpen?

We geven u advies wat bij u past zodat u straks thuis kan genieten van de perfecte nieuwe keuken.