Moderne keukens op maat

Moderne keuken op maat laten maken

Bij Interieurwerken K2 bent u voor maatwerk keukens aan het juiste adres. Bent u opzoek naar een moderne keuken die volledig is afgestemd op uw behoeften? Dan zit u goed bij Interieurwerken K2! Vanuit onze werkplaats in Made worden alle moderne keukens op maat vervaardigd. Daarnaast leveren we de keukens door heel Nederland en zorgen we ervoor dat de keuken volledig aan uw wensen voldoet.

Waarom een moderne keuken op maat?

Naast het feit dat de moderne keuken volledig wordt afgestemd op uw woonsituatie, wordt de keuken volledig op maat ontworpen naar uw persoonlijke smaak en wensen. Een moderne keuken heeft vaak een strakke vormgeving en is voorzien van design apparatuur. Deze zijn tevens echte blikvangers. Bij het produceren van de moderne keukens maken wij gebruik van natuurlijke producten zoals verschillende hout- en steensoorten. Een voorbeeld hiervan is massief eikenhout dat ook bij onze massief eiken keuken wordt gebruikt. De moderne keuken wordt door de vakmanschap binnen Interieurwerken K2 volledig vervaardigd naar de wensen van de klant.

Uw moderne keuken

Graag nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij onze werkplaats in Made. Zo kunnen we al uw wensen, de mogelijkheden en budget uitvoerig bespreken. Een sterk punt van Interieurwerken K2 is het op de juiste manier vertalen van uw wensen in een ontwerp. Daarnaast geven wij u goed en eerlijk advies en kunt u meteen een greep uit de mogelijkheden zien.

Contact opnemen

We kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, maar liever nodigen wij uit om uw droomkeuken te bespreken. Mogen wij u helpen deze te realiseren? Neem dan gerust telefonisch contact op via 06-48692100 of 06-48830962. Direct contact opnemen via het contactformulier kan ook, of stuur een e-mail naar info@interieurwerkenk2.nl.

Maatwerk moderne keukens

Wilt u een moderne keuken op maat?

Ook een op maat gemaakte moderne keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk moderne keuken van hoge kwaliteit!

  • Ontwerpen op maat

  • Duurzame materialen

  • Plaatsing met een glimlach

Naast moderne keukens, maken wij ook andere soorten keukens op maat

Naast onze moderne keukens op maat, vervaardigen wij nog meer soorten keukens. Elk ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, creativiteit, vakmanschap en hoogwaardige materialen, waarbij we uw budget niet uit het oog verliezen. We vertalen uw wensen in het ontwerp tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u enkele voorbeelden van de overige soorten keukens die wij vervaardigen zien?

Portfolio moderne keuken op maat

Hoe kunnen wij u helpen?

We geven u advies wat bij u past zodat u straks thuis kan genieten van de perfecte nieuwe keuken.