Kosten:

Dit is afhankelijk van uw wensen, de grootte van de keuken en de keus in apparatuur. Wij gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan maken wij een mooie offerte.
Een keuken op maat is over het algemeen duurder dan een standaard keuken. Het op maat maken van de onderdelen zorgt er bijvoorbeeld voor dat de kosten hoger zijn.
De kosten van een maatwerk keuken zijn afhankelijk van uw wensen. Wij gaan graag in gesprek met u om uw droomkeuken te ontwerpen. Op basis van dit ontwerp maken wij een offerte op. In de offerte zijn ook de montagekosten opgenomen.

Materialen:

Voor de beste kwaliteit keukenkastjes maken we bij Interieurwerken K2 gebruik van MDF Melamine. Dit materiaal zorgt namelijk voor de mooiste afwerking van uw keuken.

Wij maken gebruik van verschillende soorten materialen voor uw maatwerk keuken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een keukenblad van natuursteen, composiet, keramiek, terrazzo en rvs.

Keramiek en composiet zijn beide geschikt voor uw keuken. Wij adviseren om composiet te gebruiken. Dit zorgt voor een mooie afwerking van uw droomkeuken en daarnaast zijn andere materialen een stuk gevoeliger voor vlekken.

Er zijn verschillende materialen geschikt als aanrechtblad. Wanneer u op zoek bent naar het sterkste materiaal, raden wij aan om graniet te kiezen. Dit materiaal is ook beter bestand tegen vlekken.
Door het juiste advies in te winnen bij een specialist. Wij bij Interieurwerken K2 voorzien u graag van passend advies helemaal afgestemd op uw wensen. In onze showroom gaan we samen aan de slag met het ontwerp waarbij we diverse mogelijkheden hebben.
Wij vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw nieuwe keuken kunt genieten. Daarom adviseren wij duurzame materialen die nauwelijks slijten, zoals graniet en keramiek.

Apparatuur:

De kosten van een keuken inclusief apparatuur is sterk afhankelijk van het type apparatuur dat u in uw keuken wilt installeren. Wij adviseren u graag over passende apparatuur die past in uw woonsituatie en wensen.
Wij werken met verschillende merken, afhankelijk van uw voorkeur. Wanneer wij advies mogen geven dan adviseren wij altijd Siemens of Bosch. Deze apparatuur heeft een goede kwaliteit en is prijstechnisch ook aantrekkelijk.

Installatie:

Wanneer u bij ons een keuken laat ontwerpen, rekenen wij een levertijd van 3 maanden. In deze periode laten wij uw ontwerp tot leven komen in de fabriek.
Wanneer uw droomkeuken door de fabriek is gemaakt, kunnen wij aan de slag met de montage van uw keuken. Hier rekenen wij 2 tot 3 dagen voor. Dit wordt in overleg bepaald.
In overleg met u gaan we aan de slag met een passend ontwerp. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden ontwerpen wij uw droomkeuken.
In overleg met u gaan we aan de slag met een passend ontwerp. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden ontwerpen wij uw droomkeuken.
Omdat wij iedere keuken op maat maken, maken wij geen gebruik van standaard maten. Op basis van uw wensen en beschikbare ruimte maken wij een maatwerk keuken passend in uw woning.
Wij verzorgen de montage van uw droomkeuken van A tot Z. Dit wordt in overleg bepaald.

Vragen vanuit websitebezoekers

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk keukens. Wij kunnen ook een ontwerp maken voor enkel een kast, dit doen wij enkel bij totaalprojecten.
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Hierbij voorzien wij u van passend advies over afmetingen, materialen, apparatuur, etc. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij iedere klant van een ontwerp geheel naar wens.
De kwaliteit van een keuken wordt bepaald door verschillende factoren. De belangrijkste zijn materiaal en ambacht. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in maatwerk keukens en dat merk je. Ga samen met ons in gesprek voor het ontwerp van uw droomkeuken.

De keukentrends van 2024 zijn uiteenlopend. We sommen de meest populaire trends voor u op:

  • Natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen
  • Keukens met ronde hoeken
  • Een persoonlijke touch met bijzondere tegels en tegelpatronen
  • Innovatieve apparaten
  • Handgemaakt en ambacht(look)
  • Kasten tot aan het plafond

Wij maken alle keukentrends. Waar bent u naar op zoek?

U bent op zoek naar een keuken die nog jarenlang meegaat en dus tijdloos is. Kleuren die aan al deze eisen voldoen zijn; wit, zwart en grijs. Deze kleuren zijn al jarenlang de tijdloze kleuren voor keukens.
Dat kan zeker. We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen om inspiratie op te doen. Daarnaast maken we een mooi ontwerp van uw droomkeuken en kunt u in de showroom direct de materialen bekijken.

Neem contact met ons op

Laat ons samen uw droomkeuken realiseren. Neem vandaag nog contact op met Interieurwerken K2 voor een persoonlijk gesprek over uw keuken op maat. Bezoek ons aan de Stationsstraat 8 in Made. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast boeren keukens op maat maken wij nog veel meer soorten keukens en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.