Handgemaakte keukens

Handgemaakte keuken laten maken

Bij onze handgemaakte keukens zijn de mogelijkheden onbeperkt. Door het maken van een handgemaakte keuken, ook wel maatwerkkeuken genoemd, krijg de keuken een zeer eigen uitstraling en karakter. Deze keukens zijn veelal bekend als ‘boerenkeukens’, ‘landelijke keukens’ of ‘nostalgische keukens’.

Handgemaakte keukens

Bent u op zoek naar handgemaakte keukens welke u naar eigen smaak en wensen kunt opbouwen en laten maken? Uw eigen handgemaakte keuken zeg maar….. Dan zit u bij Interieurwerken K2 goed!

K2 Interieurwerken is een klein bedrijf met enthousiaste werknemers. Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen waaronder plaatmateriaal, eiken, kersen, enz.

Elke ontwerp bestaat uit een combinatie van stijl, hoogwaardige materialen, creativiteit en vakmanschap, waarbij we het budget niet uit het oog verliezen. Ons sterke punt is juist het afstemmen van uw wensen en het ontwerpen tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u als klant.

Contact opnemen

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Handgemaakte keukens

Wilt u een handgemaakte keuken op maat?

Ook een handgemaakte keuken laten maken? Neem gerust contact met ons op. Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw handgemaakte keuken van hoge kwaliteit!

  • Ontwerpen op maat

  • Duurzame materialen

  • Plaatsing met een glimlach

Portfolio van o.a. handgemaakte keukens

Kijkt u eens in onze portfolio voor de handgemaakte keukens welke wij naar grote tevredenheid van onze klanten hebben gemaakt.

Neem contact met ons op

Laat ons samen uw droomkeuken realiseren. Neem vandaag nog contact op met Interieurwerken K2 voor een persoonlijk gesprek over uw keuken op maat. Bezoek ons aan de Stationsstraat 8 in Made. Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. Want naast boeren keukens op maat maken wij nog veel meer soorten keukens en interieurs. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.